معرفی دستاورد‌های پژوهش و فناوری، آموزشی، فرهنگی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان سال گذشته

۰۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۱ کد : ۷۳۸۲۳ پژوهش و فناوری

سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با تجربه‌ای نزدیک به نیم قرن در حوزه پژوهش و فناوری، ارائه خدمات تخصصی و آزمایشگاهی در زمینه احصاء و حل مشکلات صنعت کشور و تولید محصولات فناورانه  توانسته است به دست جوانان نخبه و انقلابی نقش موثری در خودکفایی و پیشرفت کشور  ایفا نماید. توانمندی محققان سازمان در تولید و ارائه محصولات دفاعی، پدافندی، ابزارهای جنگی، نظامی، هوا و فضا بخصوص در 8 سال دفاع مقدس کارنامه‌ای رنگین از توانمندی‌های این سازمان است که به نام مقدس شهدای آن گلگون شده است. آموزش‌های تخصصی کاربردی و آموزش مهارت‌های پیشرفته از دیگر توانمندی‌های گسترش یافته در راستای ارائه خدمت و دانش به جوانان این کشور محسوب می‌گردد.

text to speech icon

کلید واژه ها: اینفوگرافی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف