هجدهمین دوره از طرح ملی ایران مرز پر گهر در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۰ کد : ۷۱۷۳۶ فرهنگی محصولات

اولین اردوی فرهنگی تفریحی سال 1403 مربوط به سلسه برنامه‌های طرح ملی ایران مرزپرگهر، توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، اردوی فرهنگی تفریحی طالقان روز پنجشنبه 27 اردیبهشت ماه با حضور دانشگاهیان و خانواده آنان برگزار گردید.

برگزاری مسابقات تیراندازی، مسابقات فکری و تجلیل از دختران همزمان با دهه مبارکه کرامت از برنامه‌های فرهنگی و تفریحی این اردو محسوب می‌شد که با استقبال اعضا حاضر مواجه گردید.

گفتنی است، هجدهمین دوره از طرح ملی ایران مرزپرگهر در سال 1403 با برگزاری اردوهای مختلف تفریحی، فرهنگی، علمی در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار می‌گردد.

text to speech icon

نظر شما :