کارگاه فرآیندکاوی Business Process Mining با نرم‌افزارهای Disco و Celonis

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۴ کد : ۶۶۹۷۸ آموزشی عمومی پربازدیدترین اخبار
کارگاه فرآیندکاوی Business Process Mining با نرم‌افزارهای Disco و Celonis

فرآیندکاوی یک فناوری نوین برای کشف، نظارت و بهبود فرآیندهای کسب و کار از طریق استخراج دانش فرآیندی از سوابق رویدادهای ثبت شده در سیستم های اطلاعاتی مانند  ERP و BPMSها است. این فناوری قدرتمند پل ارتباطی بین مدل‌ٰسازی سنتی فرآیندهای کسب و کار و علم داده است. به کمک ابزارهای فرآیندکاوی سازمان‌ها قادر هستند ریشه‌های ناکارآمدی در فرآیندهای وضع موجود را شناسایی کرده و اقدامات بهبود را برنامه‌ریزی نمایند.  با افتخار به شما اطلاع می‌دهیم  دوره آموزشی " فرآیندکاوی Business Process Mining با نرم‌افزارهای Disco و Celonis " به زودی آغاز خواهد شد.

ویژگی‌های برجسته دوره:
- آشنایی کامل با اصول اساسی فرآیندکاوی
- تسلط بر تکنیک‌های پیشرفته تحلیل فرآیند
- مهارت در استفاده از ابزارهای مختلف فرآیندکاوی شامل نرم‌افزارهایی مانند Celonis و Disco
-تقویت مهارت‌های فنی و کسب دانش لازم برای اجرای موفق فرآیندکاوی

مخاطبین دوره:
کارشناسان و مدیران حوزه مهندسی صنایع، مدیریت فناوری اطلاعات، مهندسی کامپیوتر و نرم‌افزار، مدیریت فرآیندهای کسب و کار BPM، تحلیل سیستم، تحلیل داده و هوش کسب و کار BI

جهت ثبت نام به آدرس www.sharif.jdereg.ir  (شناسه کلاس: ۴۲۴۵۲۲) مراجعه فرمایید.
شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 02167641292

text to speech icon